Продавач на мечти. Призванието Augusto Cury

ISBN:

Published:

Paperback

240 pages


Description

Продавач на мечти. Призванието  by  Augusto Cury

Продавач на мечти. Призванието by Augusto Cury
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 240 pages | ISBN: | 6.38 Mb

Вдъхновяваща приказка за мистериозен мъж, който ни насърчава да търсим най-важното: щастието, стаено дълбоко в душите ни!Драматична загуба го е накарала да обърне поглед към себе си, за да преодолее мъката. Споделяйки своята история със света, той сеMoreВдъхновяваща приказка за мистериозен мъж, който ни насърчава да търсим най-важното: щастието, стаено дълбоко в душите ни!Драматична загуба го е накарала да обърне поглед към себе си, за да преодолее мъката.

Споделяйки своята история със света, той се превръща в продавач на мечти. Според него съвременните общества са се превърнали в глобална лудница, където тревогите и стресът са нещо нормално, а мирът, благоденствието и тишината са признаци на анормалност.Хората, които среща, преминават през труден период.

Отчаяни и обезверени, те отдавна са престанали да търсят щастието. Разговорът с него им помага да превъзмогнат загубата и да преоткрият страстта към живота.Със завладяващите си идеи, продавачът на мечти събира последователи и попада в центъра на медийното внимание. Но дали наистина той е мъдрец или е луд?„Продавач на мечти” е вълнуваща история, която ни кара да преосмислим стремежите си, да ценим тези, които обичаме, да осъзнаем, че вината, грешките и разочарованията всъщност са привилегии на един осъзнат живот.

Кури ни прави съпричастни към трагедията на губещите и наивността на онези, които са превърнали живота си в циркова арена. Романът ни насърчава да не се боим, а да се изправим пред страховете си и да преследваме мечтите си!Аугусто Кури е лекар, психиатър, психотерапевт, учен и писател. Книгите му са публикувани в над 50 страни, а само в Бразилия са продадени повече от 15 млн. копия.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Продавач на мечти. Призванието":


dbestsurabaya.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us